Oud ijzer prijs en de koperprijs bij Krommenhoek Metals

Wist je dat oud ijzer en koper ook geld waard zijn? Bij Krommenhoek Metals kun je terecht voor het inleveren van oud ijzer en koper, waarbij je een mooie prijs kunt krijgen. Maar hoe werkt het precies en waar moet je rekening mee houden? In deze blog nemen we je mee in de wereld van oud ijzer en koperprijzen bij Krommenhoek Metals. Zo kun jij op de hoogte blijven van de actuele prijzen en je oud ijzer en koper op de juiste manier inleveren.

Koper prijs

Metaalafval

Bij Krommenhoek Metals zijn ze gespecialiseerd in het inzamelen, sorteren en recyclen van metaalafval. Je kunt bij hen terecht voor het inleveren van oud ijzer en koper. Door deze recyclingprocessen wordt ongeveer 95% van al het aangeleverde metaalafval teruggewonnen en opnieuw gebruikt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het zorgt ook voor een mooie prijs voor het ingeleverde metaalafval.

De internationale metalenmarkt

De oud ijzer prijs en koperprijs is afhankelijk van de actuele prijzen op de internationale metalenmarkt. Bij Krommenhoek Metals houden ze deze prijzen scherp in de gaten, zodat je altijd een eerlijke prijs krijgt voor jouw ingeleverde metaalafval. De prijzen worden bepaald aan de hand van de hoeveelheid ingeleverd metaal, de soort en de zuiverheid. Hoe zuiverder het metaalafval is, hoe hoger de prijs zal zijn.

De juiste prijs

Het is belangrijk om te weten dat niet al het metaalafval hetzelfde is. Zo is er bijvoorbeeld een verschil tussen geel koper, rood koper en brons. Ook kan het zijn dat er nog andere materialen aan het metaalafval vastzitten, zoals plastic of rubber. Bij Krommenhoek Metals sorteren ze het aangeleverde metaalafval op soort en zuiverheid, zodat jij altijd de juiste prijs krijgt voor jouw ingeleverde metaalafval.

Bij Krommenhoek Metals kun je terecht voor het inleveren van oud ijzer en koper, maar ook voor andere soorten metaalafval. Denk bijvoorbeeld aan lood, zink, aluminium, messing en brons. Ook bedrijven kunnen bij hen terecht voor het afvoeren van hun metaalafval. Het is zelfs mogelijk om een container te laten plaatsen, zodat je gemakkelijk en snel jouw metaalafval kunt inleveren.

Bij Krommenhoek Metals kun je terecht voor het inleveren van jouw metaalafval en het kopen van nieuwe en gebruikte metalen. Door het inzamelen, sorteren en recyclen dragen zij bij aan een duurzamere wereld. Door het continu monitoren van de internationale metalenmarkt kunnen zij jou altijd een eerlijke prijs bieden voor jouw ingeleverde metaalafval. Wil je meer weten over de prijzen of de verschillende soorten metaalafval die je kunt inleveren? Neem dan contact op met Krommenhoek Metals en zij helpen je verder.